Tuinontwerp

2D tekeningen en 3D visualisaties geven u een goed beeld van uw tuinontwerp op maat

U heeft besloten dat u uw tuin wilt veranderen. U bent op zoek naar een tuin op maat, een tuin waarin u zich direct thuis voelt. Wilt u een volledig nieuw tuinontwerp laten maken? Dan is Creatief in Groen de juiste partner. Wij zijn gespecialiseerd in het tekenen en ontwerpen van tuinen. Samen creëren we uw droomtuin.

Tuinontwerp schetsen

Moderne groene achtertuin

De eerste stap naar uw nieuwe tuin is het 2D ontwerp. Tijdens het kennismakingsgesprek zijn wij veel te weten gekomen over uw wensen en voorkeuren. Dit passen wij toe wanneer wij overgaan tot het tekenen van de tuin.

Een tuin ontwerpen gaat in verschillende fases. Een ontwerp maken is een proces waarin uw ideeën en wensen worden vertaald naar een definitief ontwerp. Allereerst zullen wij een aantal ingekleurde grondplannen, een 2D ontwerp, uitwerken. Het resultaat hiervan is het voorlopige tuinontwerp. Dit eerste ontwerp van uw tuin geeft in grote lijnen uw toekomstige tuin weer. Vervolgens zullen we het concept ontwerp bespreken, zo heeft u de kans om wijzigingen en feedback te geven.

3D Visualisaties

Groene natuurlijke achtertuin

Aan de hand van uw feedback, passen wij het concept ontwerp van de tuin aan. De aangepaste tuinschetsen zijn essentieel in het ontwerpproces. Als u meer inzicht wilt in het ontwerp, geeft een 3D-impressie een duidelijk beeld van het resultaat. Door de 3D tuin tekeningen waant u zich al even in uw nieuwe tuin.

Het op deze manier presenteren van het ontwerp zorgt er niet alleen voor dat u een rondleiding krijgt door u nieuwe tuin, maar geeft u ook de unieke kans om de werkelijke situatie te combineren met het nieuwe tuinontwerp. Zo kunt u goed zien hoe de gebruikte materialen, de totale indeling en de uitstraling, aansluiten bij uw huis en omgeving. Kortom een goede toevoeging op het 2D ontwerp en het beplantingsplan.